Terapi, gruppeterapi & parterapi

Terapi

Terapi kan kan gi deg støtte til bedre å forstå og tåle  dine egne følelser. Terapi gir deg muligheter til å utforske, på et dypere plan, egne reaksjoner og handlinger i relasjon til andre.

Terapi kan også gi deg økt forståelse av din livssituasjon og sammenhenger i livet ditt.

Det er i terapien fokus på hva du trenger for å få en god hverdag og ta valg som du er komfortabel med. Sammen med terapeuten avtales individuelle timer.

Gruppeterapi

Gruppeterapi er en god metode for å bli bevisst på seg selv. Du er sammen med andre istedenfor å måtte være ansvarlig for å være aktiv hele timen alene som i en vanlig terapitime! Gruppeterapi passer for alle og er ofte en undervurdert terapiform.

Parterapi

Det kan være godt å snakke sammen når du opplever å ha det utfordrende i parforholdet. Det kan være du opplever manglende trygg følelsesmessig tilknytning i form av negative samspillsmønstre, svik eller lite energi mellom dere som par.

 

Få støtte til å forstå og mestre følelsesmessige reaksjoner og signaler i parforholdet som kan komme frem i opphetede situasjoner.

 

Kan være du opplever eller er en som bidrar til krass kritikk, nedbrytning av tillit og økt sårbarhet  i forholdet. Uansett kan det skape en følelse av å være alene.

 

Parterapien kan bidra til å mestre samspillsmønstre og lettere møte partneren med økt forståelse og positive reaksjonsmønstre.

 

Online terapi

 

Noen å snakke med uansett hvor du bor eller oppholder deg?

Digital videosamtale brukes mye. Jeg har erfaring med digital terapi og det funderer godt. Jeg benytter sikkert online system.

Gå-terapi

Har du behov for å gå i terapitimen i stedenfor å møte på kontoret? Enten det er for en sikker løsning mtp. Covid 19 eller du har et stillesittende arbeid, tenker best når du går kan gå. Kan gå i timen være en løsning. Jeg tilbyr "walking-therapy" eller gå-terapi. Vi går en fast rute i naturskjønne områder, som gir særlig input til terapien, men ellers er behandlingen som i kontoret.

Veiledning

Veiledning brukes når du skal arbeide profesjonelt med andre mennesker. Få hjelp til å se situasjoner fra et profesjonelt perspektiv og hvordan møte de utfordringene du står i sammen med klienten. Jeg er sertifisert veileder MNGF som gir godkjente PFO timer.

Booking av timer kan du gjøre ved å klikke under: ​​

terapi