top of page 

Om terapeuten

 

Kristin Borge-Hansen har i dag privat praksis sentralt i Oslo og på Vidsyn fastlegekontor i Moss. Hun er også veileder ved Norsk Gestaltinstitutt, Høyskole for studentene på coaching- og terapistudiene.


Utdanning

Hun har to mastergrader, en i psykoterapi og en i ledelse. En mastergrad i Gestaltpsykoterapi MSc (2004) fra Universitetet i Derby, England. Og en mastergrad i Ledelse fra Handelshøyskolen BI (2015).. 

Fra ​New York, USA har Kristin videreutdanning i kroppsorientert psykoterapi ved Senter for somatiske studier, Ruella Frank (2010). Hun har også veilederutdanning, etter- og grunnutdanning i gestaltterapi fra Norsk Gestalt Institutt, Høyskole.

Fra Universitet i Oslo har hun Cand.mag. grad i samfunnsfag med psykologi mellomfag i tillegg til Pro
sjektforum med prosjektarbeid, organisasjon og ledelse.


Arbeidserfaring

Kristin har hatt privat praksis siden 2001 med individualsamtaler, parterapi, samtaler med barn, gruppeterapi og coaching av ledere. Fra 2013 har hun også arbeidet som veileder.

Hovedarbeidsplassen har, siden 2001 til 2012 vært i 2.linje tjenesten i Voksenpsykiatrien DPS og Barne- og ungdomspsykiatrien som gestaltterapeut, familieterapeut og gruppeterapeut.

Hun har også arbeidserfaring som konsulent innen lederutvikling, coaching og veiledning av ledere, lederutviklingsprogram, HR og som avdelingsleder.

Hun er godkjent gestaltterapeut og sertifisert veileder MNGF (Norsk Gestaltterapeut Forening) og akkreditert coach og veileder MGPO (Gestalt Praktiserende i Organisasjoner).

 

Som sertifisert veileder MNGF og MGPO tar hun i mot ferdig utdannede gestaltterapeuter, coacher og veiledere fra NGI i, i tillegg til andre profesjonsutøvere i veiledning. Veiledningstimene gir godkjente PFO timer jmf. NGF og GPO sine krav.


Styreverv

I dag er Kristin styremedlem i GPO Gestalt Praktiserende i Organisasjoner (GPO) (fra 2014 og styreleder i perioden 2019-22).
​​
Hun har også vært styremedlem i Norsk Gestaltterapeut Forening (NGF) (2004-09) og Norsk Forening for Psykoterapi (NFP) (2008-09).​​​​​​​

Kristin%252520(11)3%2525201_edited_edite
bottom of page