Kristin Borge-Hansen

Gestaltterapeut, coach og veileder

MSc, MNGF & MGPO

 

Bygdøy Allè 21, 0262 Oslo

E-mail   kristinborge@hotmail.com                     

Telefon  + 47 976 73 691

Trenger du noen å snakke med

Terapi, parterapi & gruppeterapi

Terapi

 

Terapi kan kan gi deg støtte til bedre å forstå og tåle  dine egne følelser. Terapi gir deg muligheter til å utforske, på et dypere plan, egne reaksjoner og handlinger i relasjon til andre.

Terapi kan også gi deg økt forståelse av din livssituasjon og sammenhenger i livet ditt.

Det er i terapien fokus på hva du trenger for å få en god hverdag og ta valg valg som du er komfortabel med. Sammen med terapeuten avtales individuelle timer.

 

Gruppeterapi

Gruppeterapi er en god metode for å bli bevisst på seg selv. Du er sammen med andre istedenfor å måtte være ansvarlig for å være aktiv hele timen alene som i en vanlig terapitime! Gruppeterapi passer for alle og er ofte en undervurdert terapiform.

Parterapi

Det kan være godt å snakke sammen når du opplever å ha det utfordrende i parforholdet. Det kan være du opplever manglende trygg følelsesmessig tilknytning i form av negative samspillsmønstre, svik eller lite energi mellom dere som par. 

 

Få støtte til å forstå og mestre følelsesmessige reaksjoner og signaler i parforholdet som kan komme frem i opphetede situasjoner.

 

Kan være du opplever eller er en som bidrar til krass kritikk, nedbrytning av tillit og økt sårbarhet  i forholdet. Uansett kan det skape en følelse av å være alene.

 

Parterapien kan bidra til å mestre samspillsmønstre og lettere møte partneren med økt forståelse og positive reaksjonsmønstre.

 

Økt forståelse av hverandres primære følelser, kan styrke forståelse, empati og kjærlighet mellom dere som par.  

 

Online terapi eller parterapi

 

Noen å snakke med uansett hvor du bor.

Digital videosamtale. Booking av online timer kan du gjøre her

​​