Kristin Borge-Hansen

Gestaltterapeut, coach og veileder

MSc, MNGF & MGPO

 

Bygdøy Allè 21, 0262 Oslo

E-mail: kristinborge@hotmail.com

Telefon: + 47 976 73 691

Terapi, parterapi & gruppeterapi

Terapi

 

Terapi kan kan gi deg støtte til bedre å forstå og tåle  dine egne følelser. Terapi gir deg muligheter til å utforske, på et dypere plan, egne reaksjoner og handlinger i relasjon til andre.

Terapi kan også gi deg økt forståelse av din livssituasjon og sammenhenger i livet ditt.

Det er i terapien fokus på hva du trenger for å få en god hverdag og ta valg valg som du er komfortabel med. Sammen med terapeuten avtales individuelle timer.

Gruppeterapi

Gruppeterapi er en god metode for å bli bevisst på seg selv. Du er sammen med andre istedenfor å måtte være ansvarlig for å være aktiv hele timen alene som i en vanlig terapitime! Gruppeterapi passer for alle og er ofte en undervurdert terapiform.

Parterapi

Det kan være godt å snakke sammen når du opplever å ha det utfordrende i parforholdet. Det kan være du opplever manglende trygg følelsesmessig tilknytning i form av negative samspillsmønstre, svik eller lite energi mellom dere som par. 

 

Få støtte til å forstå og mestre følelsesmessige reaksjoner og signaler i parforholdet som kan komme frem i opphetede situasjoner.

 

Kan være du opplever eller er en som bidrar til krass kritikk, nedbrytning av tillit og økt sårbarhet  i forholdet. Uansett kan det skape en følelse av å være alene.

 

Parterapien kan bidra til å mestre samspillsmønstre og lettere møte partneren med økt forståelse og positive reaksjonsmønstre.

 

Økt forståelse av hverandres primære følelser, kan styrke forståelse, empati og kjærlighet mellom dere som par.  

Online

 

Noen å snakke med uansett hvor du bor.

Digital videosamtale. Ta kontakt for booking av online timer.

​​