top of page
Support%252520Group_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Gruppeterapi

Sted: Nobels gate 16 A, 0268 Oslo

Oppstart:Ta kontakt for påmeldingsdato

Pris for 8 ganger: NOK 4800

Alle deltakerne har taushetsplikt. 

Denne gruppe er en ongoing gruppe så det er mulig å fortsette i gruppen over lengere tid

hvis du ønsker det. Helsemyndighetenes smittevernråd følges.

Hvordan fungerer gruppeterapi?

Gruppeterapi kan hjelpe deg til å forstå mer av dine egne reaksjoner i møte med andre. Gjennom å dele erfaringer med gruppedeltakerne kan du oppleve å få støtte og høre andres erfaringer. Her kan du få støtte fra de andre i gruppa og kanskje du ikke vil føle at du ikke står alene med følelsene dine. Her kan du dele det du står oppe i. I gruppeterapi kan du få støtte både fra deltakerne og selvsagt fra terapeuten. Ved å snakke og utforske sammen med de andre deltakerne kan det hjelpe deg til å forstå deg selv bedre også i møte med andre mennesker.

Gruppeterapien kan hjelpe deg til bedre å mestre møter med andre og øke din livskvalitet. Jeg som terapeut vil være der og støtte deg underveis.

Hvem passer gruppen for?

Dette er for deg som ønsker å utforske og erfare sammen med andre bla. følgende spørsmål:

• Kjenner du deg alene med dine erfaringer?

• Ønsker du å utforske dine reaksjoner og handlingsmønstre i et trygt fellesskap?

• Havner du lett i faste reaksjonsmønstre i møte med andre og ønsker å gjøre noe med det?

• Opplever du det vanskelig eller smertefullt å være i nære relasjoner?

Da er du ikke alene, i gruppeterapi kan du ta opp slike og andre tema. Det legges vekt på gjensidig tillit og fortrolighet.

 

Taushetsplikt

Gruppen har fokus på å skape et klima som føles trygt og ivaretakende. Gruppeterapeuten har juridisk taushetsplikt. Medlemmene i gruppen har også taushetsplikt overfor de opplysninger de får tilgang til i gruppen. Denne gruppen vil ha maks 8 deltakere. Gruppeterapeuten følger gruppen og deltakerne tett.

underveis.

Hva en nytten med å gå i gruppeterapi?

Gjennom å erfare deg selv i samspill med andre kan du øke egen bevissthet om egne reaksjoner tanker, følelser og kroppslige opplevelser. Ikke minst vil du kunne sammen med anre kjenne på et fellesskap.

 

Hvilken rolle er det du ofte tar sammen med andre og hvordan preger det deg som menneske? I samtalegruppen kan du få innblikk i og utforske hvordan du har det i relasjoner til andre, enten det er familie, kjæreste, venner eller kollegaer.  

Kan jeg føle meg trygg i gruppe?

I gruppene legges det vekt på gjensidig tillit og fortrolighet. Gruppen har fokus på å skape et klima som føles trygt og ivaretakende.

bottom of page